Ombyggnation av balkong

Hej och välkommen ska du vara! Jag har längtat efter att få skriva ett nytt inlägg och anledningen till att jag inte har kunnat göra det är att min dator gick sönder och jag kan nästan inte skriva inlägg på min telefon. Nu är jag i alla fall tillbaka och jag ska idag prata om en byggfirma i Karlstad vid namn Gröndals Byggservice. De har hjälpt mig med att bygga om min balkong och ni ska få veta hur vi gjorde om den.

Jo, jag har en balkong på mitt hus som man kan gå ut på genom sovrummet. Jag har inte vart ute på den på ett bra tag eftersom golvet på den är helt ruttet. Jag är rädd att man ska falla ned och att golvet går sönder när man går på det och det var därför jag ville ha hjälp av en byggfirma i Karlstad som kunde bygga om den. Jag ville även att den skulle ha en ny design, så de passade på att bygga om den helt och hållet på samma gång. Nu när de är klara med det och jag har sett resultatet så tycker jag att det är helt otroligt bra. Det känns nu som att balkongen matchar in med huset mycket mer och nu vågar jag gå på golvet. Den blev också lite större och det gör att jag faktiskt kan få plats med en liten soffa som man kan ligga på när det är varmt ute. Jag tackar denna byggfirma i Karlstad för deras insats och jag tycker att ni borde anlita dem om ni vill ha hjälp med något inom bygg. Ha det så bra så hörs vi.