Hjälp med psykoterapi i Uppsala

Hej igen alla mina fantastiska läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni har haft en bra vecka såhär långt och att ni alla mår bra. Ni är allt fler och fler som frågar frågor angående det här med psykoterapi i Uppsala med omnejd, och jag tänkte därför att dagens inlägg ska handla om detta. Jag valde nämligen för ett tag sedan att vända mig till SQ Inspiro psykologi, ett företag som verkligen har kunnat ge mig den hjälp som jag behöver. Jag har länge känt mig nedstämt och ledsen, vilket har varit väldigt jobbigt. Det har påverkat min vardag på ett väldigt negativt sätt och jag har känt att jag inte har kunnat njuta och vara glad, när jag egentligen borde kunna vara det. Jag har tidigare vänt mig till flera olika psykologer i Uppsala, men tyvärr har jag inte hittat någon som jag har kunnat känna mig fullt bekväm med. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att jag hittade just SQ Inspiro psykologi. SQ Inspiro psykologi är ett företag som jag fick rekommenderat till mig utav en nära vän till mig, som även hon vänder sig till dem när hon mår dåligt. Jag kände mig direkt trygg och bekväm med mitt val av företag, vilket var otroligt skönt, och en känsla som jag inte tidigare känt. Jag kände verkligen att min psykolog förstod sig på mig, och att hon lyssnade och tog in allt det som jag hade att säga. Jag kände mig även väldigt säker och kunde därför slappna av och öppna mig på ett sätt som jag inte tidigare kunnat göra med någon.

Jag har nu gått hos SQ Inspiro psykologi ett tag, och jag känner en stor skillnad i hur jag mår. Bara att kunna öppna upp mig för någon var en stor lättnad, men SQ Inspiro psykologi har även hjälpt mig med mina känslor. Jag känner mig redan mycket piggare och gladare, och kommer definitivt att fortsätta vända mig till SQ Inspiro psykologi. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd om detta företag, då alltså SQ Inspiro psykologi.