Nygrens Catering & Event HB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att många av er har bett mig om tips när det kommer till att hitta en bra restaurang på Östermalm med omnejd, och jag tänkte därför idag tipsa er om en restaurang som jag kommer att tycka om väldigt mycket, nämligen Nygrens Catering & Event HB. Nygrens Catering & Event HB är en restaurang som jag tillsammans med mina tjejkompisar hittade i somras. Jag har nämligen bott på Östermalm hela mitt liv, och har där med tröttnat på nästan allt denna stadsdel har att erbjuda när det kommer till mat. Vi brukar fira varandras födelsedagar genom att gå ut och äta tillsammans, och nu i somras hittade vi då äntligen en restaurang som passade oss alla. Personalen på Nygrens Catering & Event HB är verkligen helt fantastiska. Alla är otroligt trevliga och arbetar mycket med kundservice, för att kunna göra alla kunder så glada och nöjda som möjligt. Vi kände oss vid vårt första besök otroligt välkomna och sedda av personalen, och det märkes verkligen att de brydde sig om våra egna önskemål och behov. Maten är dessutom otroligt god hos Nygrens Catering & Event HB. Smørrebrød är någonting som serveras mycket på detta och ställe. Dessa rätter serveras som mellanrätter som varierar i storlek, vilket är så otroligt bra, då man själv kan välja vad man är sugen på, och då det finns många olika alternativ.

Vi har nu besökt Nygrens Catering & Event HB ett flertal gånger och kommer definitivt att vända oss till detta företag återigen. Jag vill dessutom verkligen tipsa er läsare som befinner er på Östermalm med omnejd att vända er till Nygrens Catering & Event HB.